Genç Girişimciler Kurulu, Uluslararası Yapı Fuarında

Van Genç Girişimciler Kurulu, İtalya'nın Bologna şehrinde gerçekleştirilen SAIE Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Van Genç Girişimciler Kurulu, İtalya'nın Bologna şehrinde gerçekleştirilen SAIE Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret Borsası ve Erciş Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan Van Genç Girişimciler Kurulu, 17-23 Ekim 2012 tarihlerinde İtalya'nın Bologna kentinde gerçekleşen SAIE Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Bologna Fuar Merkezi'nde gerçekleşen fuara, kurul üyesi 11 firma temsilcisinin katıldığını ifade eden Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu, "Yaşanan deprem sonrası yeni bir kent inşa ettiğimiz bu süreçte, yapı elemanları alalında yeni teknolojilerin, üretim tekniklerinin sergilendiği fuarlara katılım bizler için olduğu kadar ilimiz içinde son derece önemli. Van'ın yeniden yapılandırılması konusunda imkanlarımız dahilinde katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan fuara, Fransa, Almanya, İngiltere, Japonya, Kore, Ukrayna ve Çin'den firmaların katıldığı bildirildi.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: