Genç Girişimcilerden 8 Mart Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kayseri Genç Girişimciler Derneği tarafından şehrin değişik bölgelerinde 5...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kayseri Genç Girişimciler Derneği tarafından şehrin değişik bölgelerinde 5 binin üzerinde karanfil dağıtımı yapıldı. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy dağıtım sırasında yaptığı açıklamasında Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlayarak, “İnanıyoruz ki, fikir ve çalışmaları ekonomik ve moral açısından desteklenecek kadınlarımızın eko-sosyal yaşama katkısı yadsınamayacak kadar çok olacaktır” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kayseri Genç Girişimciler Derneği tarafından çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Dernek yönetim kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde karanfil dağıtımı yapıldı.

Reklam
Reklam

5 binin üzerinde karanfil dağıtımı yaptıklarını belirten Başkan Gülsoy, Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. “Günümüzde, her geçen gün artarak devam eden kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi ile ilgili etkili tedbirlerin alınamaması, kadınların yaşam güvenliği ve hürriyetinin tesis edilememiş olmasını kaygı ile takip ediyoruz” diyen Başkan Gülsoy, “Kadınlar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 8 Mart'ta eşitlik isteklerini daha yüksek sesle dile getiriyorlar. Kadınların sosyal yaşamın içinde etkin bir rol üstlenmesi gerektiğini destekleyen derneğimiz, bunun öncelikle ekonomik rol üstlenilmesiyle, dolayısıyla girişimcilik ruhunun ortaya çıkarılmasıyla mümkün olacaktır. İnanıyoruz ki, fikir ve çalışmaları ekonomik ve moral açısından desteklenecek kadınlarımızın, eko-sosyal yaşama katkısı yadsınamayacak kadar çok olacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: