Genç Girişimcilerden ASO'ya Kutlama Ziyareti

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle düzenledikleri kurslara katılan pek çok girişimci adayının, sağlanan kredilerle kendi işyerlerini kurduklarını söyledi.

GGYD Başkanı Allıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Sanayi Odası (ASO) başkanlığına yeniden seçilen Nurettin Özdebir'i ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette ASO'nun Ankara ve Türk sanayisi için önemine işaret eden Allıoğlu, "Türk sanayicileri için Ankara Sanayi Odası, Başkent'teki temsilci gibidir. Her türlü sorunlarının çözümü noktasında en önemli görevlerin ASO'ya düştüğünü biliyoruz. Çabalarınızın ve çalışmalarınızın bundan sonra da başarıyla devam etmesini diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Allıoğlu, girişimciliğin Türk ekonomisi için önemine dikkati çekerek, bu alanda KOSGEB işbirliğiyle kurslar düzenlediklerini ve kursa katılan pek çok girişimci adayının, sağlanan kredilerle kendi işyerlerini kurduklarını kaydetti.

Ziyaretin ardından Allıoğlu, Nurettin Özdebir'e plaket takdim etti.

Muhabir: Ayşenur Sağlam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: