Genç Güreşçi Okulunun Gururu Oldu

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi'nde, Aydın Liselerarası Güreş Müsabakası'nda birincilik elde etmenin sevincini yaşanıyor.

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi'nde, Aydın Liselerarası Güreş Müsabakası'nda birincilik elde etmenin sevincini yaşanıyor.

Okul müdürü Mehmet Atay, gazetecilere yaptığı açıklamada, 12. sınıf öğrencisi Mustafa Polat'ın serbest güreş 55 kiloda il birincisi, grekoromen güreş 55 kiloda ise il ikincisi olduğunu bildirdi.

Öğrencilerinin bu sonuçla ileri ki günlerde Manisa'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Aydın ilini temsil etmeye hak kazandığını kaydeden Atay, "Okul öğrencilerimizi spora teşvik edip başarılar elde etmelerini sağlayan öğretmenlerimize, velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin okulumuz ve Nazilli'yi başarı ile temsil ettiği gibi Aydın ilini de Türkiye şampiyonasında başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bahattin Albayrak / Gökmen Şireci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: