Genç İletişimcilerden Anlamlı Buluşma

Mersin’de 2002 yılında bugünkü adı Nihal Erdem Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nden mezun olan genç iletişimciler,...

Mersin’de 2002 yılında bugünkü adı Nihal Erdem Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nden mezun olan genç iletişimciler, tam 10 yıl aradan sonra yeniden buluştu, anılarını tazeledi.

Nihal Erdem Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nden 2001-2002 yılında mezun olan ve 4 yıl boyunca aynı sıraları paylaşan genç iletişimciler, 10 yıl aradan sonra yeniden buluştu. Liseden mezun olduktan sonra mesleki yaşantısını Almanya’da gurbette sürdüren Ahmet Talip Yaşa tarafından organize edilen gecede genç iletişimciler bir araya geldi. Mersin Marina içerisinde yer alan Teras Cafe’de akşam yemeği yiyen gençler, daha sonra Yasemin Garden Cafe’de anılarını tazeledi ve keyifli anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Geceye katılan arasında İhlas Haber Ajansı (İHA) Adana Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Soner Kan ile birlikte genç iletişimci Özge Bahçeci, 3 Ocak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selin Tek Özgür, ATV Ankara Bölge Müdürlüğü kameramanlarından Ahmet Alkan Çakar, Utku Aktunç, Ela Boulsane ve Ahmet Talip Yaşa da yer aldı. 2002 yılında aynı dönemde mezun olan sınıf arkadaşlarının bu buluşmasına eşleri de tanıklık etti.

Ahmet Talip Yaşa’nın eşi Antje Yaşa ve Ela Boulsane’nin eşi Mohamed Ivan Boulsane de geceye katılanlar, genç iletişimcilerin buluşmasına tanıklık etti. Gecede lise yıllarında yaşadıkları anıları paylaşan iletişimciler, kimi zaman kahkahalara boğuldu, kimi zaman da duygu dolu anlar yaşadı. Yapılan sohbetlerde ‘Liselerin Buluşması’ adlı etkinliğe katılmayan sınıf arkadaşları da anlatılan anılar ile anıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: