Genç Imam Toprağa Verildi

Rize'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden imam Serdar Aktaş (29), toprağa verildi.

Rize'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden imam Serdar Aktaş (29), toprağa verildi.

Rize'nin Halatçılar Mahallesi Cami imamı ve Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın oğlu Serdar Aktaş için Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, HSYK Üyesi Ömer Köroğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile çok sayıda kişi katıldı.

Reklam
Reklam

Baba Aktaş, cenaze namazı öncesinde yaptığı konuşmada, oğlunun hem talebesi, hem meslektaşı hem de arkadaşı olduğunu belirterek, "Allah bu mübarek ayda, bu mübarek günde böyle takdir eylemiş. Bizi, çok genç yaşta oğlumuzla imtihan etmiş. Ondan gelene boyun eğmekten, dua etmekten, rıza göstermekten başka yapacağımız yoktur" dedi.

Hastalık süresince ve cenazede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Aktaş, kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden oğlunun cenaze namazını kıldırdı.

Genç imamın cenazesi, Köprülü köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Muhabir: Serhat Çağdaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz