Genç İşadamlarından, Tüm Sanayici Ve İşadamları Derneği'ne Ziyaret

Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin (GAGİAD) Başkanı Taner Özdurak ve yönetim kurulu üyeleri 3. dönem tekrar...

Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin (GAGİAD) Başkanı Taner Özdurak ve yönetim kurulu üyeleri 3. dönem tekrar seçilen Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Cuma Çekici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Başkanı Cuma Cekici yönetim kurulu üyelerini tanıtarak yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici, GAGİAD’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek şöyle konuştu; “Tekrar göreve seçilerek üzeremize yükümlülük aldık. Bu görevi layığı ile yerine getirmeye çalışacağız. İş adamları derneği olarak gayemiz, düşüncemiz bu memlekete hizmet etmek. Bu kentin, bu ülkenin ilerlemesi için çalışıyoruz. Bu yönde her zaman GAGİAD ve diğer kurumlarla ile iş birliği yapmaya hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

GAGİAD Başkanı Özdurak ise, genç iş adamları olarak amaçlarının Gaziantep’in her alanda bir adım daha öne çıkması için çalışmak olduğunu söyledi. Özdurak Şöyle konuştu; . El ele güç birliği içerisinde Gaziantep için daha iyi şeyler yapacağız. Gaziantep’in yaşadığı sorunların çözümü için fikirlerimiz her zaman var. Bu sorunların aşılması için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu açıdan gerek STK’lar gerek diğer kurumlarla projeler ve çözümler üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından her iki Başkan ve üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: