Genç Kadının Kaybolduğu Iddiası

MERSİN (AA) -  Karaman'daki evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı.

Karaman'daki evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı. Alınan bilgiye göre, 15 gün önce Karaman Osmangazi Mahallesi'ndeki evinden ayrılan Rabia Kökler'den bir daha haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Eşi Doğan Kökler, yaptığı açıklamada, eşinin anahtarını da alarak haber vermeden evden gittiğini ancak bir daha kendisiyle ilgili bilgi alamadıklarını söyledi. Üç yıldır evli olduklarını ve hiçbir problemlerinin bulunmadığını ifade eden Kökler, "15 gün önce akşam saatlerinde eşim evden ayrıldı. Telefonu da kapalı. Ne bir akrabasına ne de bana sağlıklı bir bilgi vermedi. Polise haber verdim. Polis gidebileceği yerlerde aramalar yapıyor. Eşimden kendisiyle ilgili haber vermesini bekliyorum" dedi. Rabiye Kökler'in Erdemli ilçesinde yaşayan babası Mehmet Şahin ise kızını çok merak ettiğini belirterek, nerde olduğunu bilenlerin kendilerine veya polise bilgi vermesini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: