Genç kız apartman dairesinde öldürüldü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kadın evinde ölü olarak bulundu.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kadın evinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili kadının erkek arkadaşı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi Cansum sitelerinde meydana geldi. Cansum sitelerinde yaşayan Beyza F. isimli kadından bir süre haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. Siteye gelen polis ekipleri Beyza F.’nin yaşadığı apartman dairesinden koku gelmesi üzerine içeri girdi. Evin içinde kadının cesediyle karşılaşan polis ekipleri durumu cumhuriyet savcısına bildirdi. Yapılan ön incelemede Beyza F.’nin bir cinayet sonucu öldüğü tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cinayete kurban giden kadının cesedi incelenmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Beyza F.'nin son olarak yaşadığı eve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen B.G. (19) ile birlikte girdiği tespit edildi. Polis B.G.'yi cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: