Genç Kız Tümor Kurbanı

TEKİRDAĞ (İHA) –Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Cansel Pulat, yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak...

TEKİRDAĞ (İHA) –Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Cansel Pulat, yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde19 yaşındaki Cansel Pulat, 9 yaşında evde ateşlendiği sırada ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Daha sonra doktorlar küçük yaşta Pulat’a böbreklerinde tümör teşhisi kondu. Aile kızlarını tam 10 yıl boyunca tedavisini sağladı. Ancak bir ay önce rahatsızlanması sonucu tekrar ailesi tarafından Çorlu’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavilere rağmen Cansel Pulat önceki gün hayatını kaybetmesiyle ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Cansel Pulat merkez Garaj camiinde kılınan öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

ABİSİ MEKTUP YAZMIŞ.

Cansel’in ölümü en çok abisini üzdü. Ağabey Veli Pulat kardeşinin ölümünden sonra ona duygu dolu bir mektup yazarak kardeşi Cansel’e olan bağlılığını, sevgisini dile getirdi. Ağabey Pulat mektubunda “Bu güle çok iyi bakın bir daha görme şansınız olmayabilir çünkü artık o burada değil. Bu aileden bir çiçek soldu susuz kalmadı her sabah gün ağardığında çiçek güneşe bakarak canlandı yine, yine canlandı ama sert bir rüzgâr esti onu dalından kopararak bizden uzak bir yere götürdü. Biz o rüzgara inat peşinden koştuk, koştuk ama bir türlü yetişemedik, çünkü o zalim rüzgar çok sert geldi nedeni nedir bilmiyor musun hayır bilmiyorsun. O sert esen rüzgarda benin canım gülüm çiçeğim gitti. Hoşçakal papatyam, bahar gülüm. Sana bir şey daha söyleyeyim mi. Yağmur yağdığı zaman hava gök gürlediğinde sakın korkma tamam mı yanında biz varmış gibi yani annen, baban ve ağabeyin varmış gibi uyu sana iyi uykular ebediyen sonsuzluğa” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: