Genç kızı dedesinin yanından kaçırdılar

17 yaşındaki kız dedesinin yanından silah zoruyla kaçırıldı.

Kızın ailesi savcılığa suç duyurusunda bulunurken, yaşadıkları köyde son 15 gün içinde 4 kızın kaçırıldığı iddia edildi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, kızı 17 yaşındaki Hacer Türkmen'in dedesiyle birlikte gittiği cami çıkışında kaçırıldığını belirten Ramazan Türkmen, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Türkmen, 15 gündür bulunamayan kızının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Fethiye'nin Boğalar Köyü'nde yaşayan Seki Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Hacer Türkmen, geçen 29 Ağustos'ta dedesi Hasan Türkmen ile birlikte teravih namazına gitti. Saat 22.15 sıralarında cami çıkışında dedesiyle birlikte yürüyen genç kızın yanına 48 GF 720 plakalı bir otomobil yanaştı. Otomobilden inen 3 kişi, dede Hasan Türkmen'i dövdükten sonra Hacer Türkmen'i silahla tehdit ederek otomobile bindirdi ve olay yerinden uzaklaştı. Olaydan sonra polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğunu belirten baba Ramazan Türkmen, aradan geçen 15 güne rağmen kızının bulunamadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Ramazan Türkmen, “Henüz çocuk denecek yaşta olan kızımın hayatı tehlikede. Bu olaya basit bir kız kaçırma olayı olarak bakmamak gerekir. Güvenlik güçlerinin bir an önce ciddi baskı altında olan kızımı bulmalarını istiyorum” dedi.

Kızını kaçıran kişileri tahmin ettiğini ve adlarını savcılığa verdiğini belirten Türkmen, yaşadıkları Boğalar Köyü’nde son 15 gün içerisinde 4 kızın daha kaçırıldığını iddia etti.