Genç kızın ölümünde korkunç iddia

Gemlik Cius AVM’nin teras bölümündeki kafeteryadan dün düşen Kübra Oral, beton zemine çakıldı.

Gemlik Cius AVM’nin teras bölümündeki kafeteryadan dün düşen Kübra Oral, beton zemine çakıldı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen 12 Acil Servis ekibini ilk müdahalesinin ardından K.O. ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahale ardından durumu ağır olan genç kız, Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak K.O. yapılan tüm müdahaleye karşın akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

K.O’nun cenazesi, bugün Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Gemlik’e getirildi. Anne ve babası boşandığı için babaannesi ile birlikte yaşayan K.O nun cenazesi, Osmaniye Mahallesi’nde babası Fatih Oral’ın evinin önüne getirildi. Anne Zehra Ateş ile baba Fatih Oral burada kızlarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Osmaniye Camii’ndeki törenin ardından genç kızın cenazesi, Gemlik Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Gemlik Belediye Başkan Vekili AK Parti’li Refik Yılmaz ve genç kızın arkadaşları da katıldı.

Reklam
Reklam

‘’Uyuşturucu hap iddiası’’

Kübra Oral’ın ölümüyle ilgili soruşturma ise polis tarafından sürdürülüyor. Oral’ın düşmeden önce bir kişiden uyuşturucu hap aldığı ve uyuşturucu maddenin etkisiyle dengesini kaybettiği iddiaları üzerine, genç kıza hapı verdiği öne sürülen 20 yaşındaki Ali S. gözaltına alındı. Ali S.’nin sorgusu sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: