Genç Kızın Sakarya'da Karting Sırasında Ölümü

Gediz Orman İşletmesi tarafından Sakarya'da karting sırasında ölen ve Gediz ilçesinde defnedilen Tuğba Erdoğan'ın mezarının yanına fidan dikildi.

Gediz Orman İşletmesi tarafından Sakarya'da karting sırasında ölen ve Gediz ilçesinde defnedilen Tuğba Erdoğan'ın mezarının yanına fidan dikildi.

Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Şubat'ta karting sahasında geçirdiği kaza nedeniyle yaşamını yitiren Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümü öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın mezarının yanına fidan dikildiğini bildirdi.

Fidanın, SAÜ öğretim görevlilerinden Mahnaz Gümrükçüoğlu, Erdoğan'ın sınıf arkadaşları, İstanbul ve Kütahya'dan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yaklaşık gönüllünün katıldığı cenaze töreni sonrası dikildiği bilgisini veren Dağdelen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Tuğba'nın genç yaşta hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduk. Törende acılı baba Süleyman Erdoğan'ın da belirttiği gibi kendisi de çevreci olan Tuğba'nın hatırasını yaşatmak için onun mezarı başına fidan diktik. Yeşili ve ağaçları çok seven Tuğba ile ailesini Orman Teşkilatı olarak yalnız bırakmayacağız. Tuğba'ya Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz."

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: