Genç Kızlar El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Sergiledi

Bayburt merkeze bağlı Mutlu Köyünde dikiş nakış kursu yıl sonu sergi açılışı ve belge töreni...

Bayburt merkeze bağlı Mutlu Köyünde dikiş nakış kursu yıl sonu sergi açılışı ve belge töreni düzenlendi.

Açılış törenine Vali Hasan İpek ve eşi Gülten İpek, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zarif Aslan, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, köy halkı ve kursiyerler katıldı. Sergi açılışını onurlandırmalarından dolayı kursiyer öğrenciler tarafından Vali ve eşi Gülten İpek'e çiçek takdim edildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zarif Aslan, 2012-2013 yılında ilçeler hariç merkezde 55 farklı alanda ve 86’sı merkeze bağlı köylerde olmak üzere toplam 251 adet kurs açıldığını, kurslarda 2 bin 226 erkek 3 bin 148 bayan olmak üzere toplam 5 bin 784 kursiyerin çalışmalardan yararlandırıldığı belirtti.

Reklam
Reklam

Sergi açılışı öncesi kursu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi. Belge töreni sonrası serginin açılışını yapan Vali ve eşi, sergiyi gezerek genç kızların el emeği göz nuru ile ortaya çıkardıkları ürünleri büyük bir beğeni ile incelediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz