Genç kızlar nehirde kayboldu

Muş'un Bulanık ilçesinde tarım işçisi olarak çalışan iki genç kız, serinlemek için girdiği Murat Nehrinde kayboldu.

Muş'un Bulanık ilçesinde tarım işçisi olarak çalışan iki genç kız, serinlemek için girdiği Murat Nehrinde kayboldu.

Bulanık ilçesinin Balotu köyüne Yemişen Beldesinden çalışmaya gelen dört kişi, öğle yemeğinin ardından serinlemek için tarlanın yakınında bulunan Murat Nehrine girmek istedi. İkisi kız dört genç, suya girdikten sonra boğulma tehlikesi yaşadı. Tarlada çalışan işçiler 18 yaşındaki Akif Yıldırım ile 17 yaşındaki Emsal Yıldırım'ı sağ olarak kurtardı. 15 yaşındaki Avşar Aydınlı ile 16 yaşındaki Nevin Güneş ise Fırat'ın kolu Murat'ta kayboldu.

Reklam
Reklam

Balotu köylüleri ile tarım işçilerinin yaptıkları çalışmalarda iki genç kıza ulaşılamadı. Van'dan arama çalışmaları için dalgıç istenirken sağ kurtarılan Yıldırım kardeşlerin babası Mehmet Yıldırım, "Telefon ettiler, geldim. Çocuklarım hastanede. İnşallah diğer iki genç te sağ kurtulur" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: