Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu Fenerbahçe

Genç Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’nın final maçında rakibi Güre Belediyesi’ni 49-88 mağlup eden Fenerbahçe, Türkiye...

Genç Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’nın final maçında rakibi Güre Belediyesi’ni 49-88 mağlup eden Fenerbahçe, Türkiye Şampiyonu oldu.

Samsun’da 14 Mayıs tarihinde başlayan Genç Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’nın son gününde oynanan final maçında Güre Belediyesi ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 49 - 88 galip ayrılan Fenerbahçe Türkiye Şampiyonu olurken Güre Belediyesi de ikinci oldu.

Samsun’da oynanan Genç Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası maçlarında şampiyon olan Fenerbahçe ve ikinci olan Güre Belediyesi’nin ardından üçüncü Adana BOTAŞ Gençlik, dördüncü İstanbul Üniversitesi, beşinci Ceyhan Belediyesi, altıncı Bursa Büyükşehir Belediyesi, yedinci TED Ankara Kolejliler, sekizinci Antalya Koleji oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz