Genç Kızlar Ve Genç Erkekler Tenis Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) faaliyet programı kapsamında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü...

Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) faaliyet programı kapsamında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 17-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenen, Genç Kızlar ve Genç Erkekler Tenis Şampiyonası sona erdi.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kortlarında düzenlenen şampiyonada Genç Kızlar kategorisinde takım halinde, 1. Konya Anadolu Lisesi, 2. Meram Fen Lisesi, 3. Selçuklu Anadolu Lisesi oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise takım halinde, 1. Meram Özel Diltaş Lisesi, 2. Konya TED Koleji, 3. Meram Fen Lisesi oldu.

Reklam
Reklam

Müsabakalar sonunda şampiyonanın baş hakemliğini yapan Tenis Milli Takım oyuncusu duayen İsmail Serim, centilmence mücadele eden sporcuları ve hocalarını tebrik etti. Konuşmanın ardından düzenlenen törenle şampiyonada dereceye giren takımlara kupaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Suat Gücüyener, Sorumlu Koordinatör Halil Eroğlu, Tenis Milli Takım oyuncusu İsmail Serim ve Selçuklu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Zarif Yıldırım tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: