Genç Kızlarda Potanın Şampiyonu Fenerbahçe Oldu

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın final maçında rakibi Güre Belediyesi’ni 49-88 mağlup eden Fenerbahçe, Türkiye Şampiyonu...

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın final maçında rakibi Güre Belediyesi’ni 49-88 mağlup eden Fenerbahçe, Türkiye Şampiyonu odu.

Samsun’da 14 Mayıs 2013 tarihinde başlayan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın son gününde oynanan final maçında Güre Belediyesi ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadeleden 49-88 galip ayrılan sarı - lacivertliler Türkiye şampiyonu oldu. Cansu Köksal 22 sayı ile maçı noktalarken Hülya Çoklar 17 sayı, 13 ribaund ile Fenerbahçe’nin en etkili ismi oldu.

Mücadeleye 14-4’lük bir seriyle etkili başlayan Fenerbahçe ilk periyodu hızlı hücumlardan bulduğu kolay sayılarla 10-32 önde tamamladı. İkinci periyotta Hülya-Başak ikilisi ile hücumdaki etkinliğini sürdürürken ribaundlarda da rakibine karşı önemli bir üstünlük kuran sarı - lacivertliler ilk yarıyı 40-18 önde kapattı. Üçüncü periyotta farkı 32 sayıya kadar çıkartan Fenerbahçe son periyoduna 34-66 önde girdiği maçtan 49-88 galip ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: