Genç Memur-Sen Edirne Şubesi Kuruldu

EDİRNE (AA) - Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Genç Memur-Sen Edirne Şubesi kuruldu.

Memur Sendikaları Konfederasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Genç Memur-Sen Edirne Şubesi kuruldu. Genç Memur-Sen Edirne Şube Başkanı Şamil Doğu Delen, bir restoranda düzenlenen yemekte AA muhabirine yaptığı açıklamada, şubenin 9 Eylül'de kurularak faaliyetlerine başladığını söyledi. 35 yaş altındaki herkesin Genç Memur-Sen'e üye olabileceğini belirten Delen, "Genç Memur-Sen, daha özgür, çevreye ve doğaya duyarlı, daha müreffeh ve daha mutlu insanların yaşadığı, daha zengin ve daha güçlü bir Türkiye idealine ulaşmaya katkı sunmak amacıyla faaliyet gösterecektir. Gençlere yönelik faaliyetler düzenleyerek adımızdan söz ettirmek istiyoruz" dedi. Genç ve dinamik bir kadroyla faaliyet göstereceklerini ifade eden Delen, "Şubemizin İl Başkan Vekilliğine Orhan Yıldırım, Teşkilat Komisyonu Başkanlığına Yasin Sadıkoğlu, Mali Raporlama Komisyonu Başkanlığına Sinan Bülbül, Basın ve İletişim Komisyonu Başkanlığına Tuğrul İnce, Mevzuat ve Ar-Ge Komisyonu Başkanlığına Mustafa Kürk, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığına da Ahmet Faruk Çapur getirildi. Çalışma arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, tüm gençlerimizi şubemizin faaliyetlerin katılmaya bekliyorum" diye konuştu. Yemeğe, şubenin yönetim kurulu üyeleri ve Memur-Sen Edirne İl Temsilcisi Erdinç Dalgıç da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: