Genç Memur-Sen’den Bektaş’a ziyaret

Zonguldak Genç Memur-Sen yönetimi, Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.Zonguldak Genç Memur-Sen Başkanı Hasan Üstünkol, Başkanvekili Murat Aygüneş, Başkan Yardımcıları Murat Kara, Levent Bilir, Rıdvan Kapuağası ve Resul Çetinoğlu Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek 81 İl Genç Memur-Sen başkanının kaleme aldığı “İman ve İnancın Zaferi 15 Temmuz Destanı” adlı kitabı takdim etti.

Zonguldak Genç Memur-Sen yönetimi, Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.
Zonguldak Genç Memur-Sen Başkanı Hasan Üstünkol, Başkanvekili Murat Aygüneş, Başkan Yardımcıları Murat Kara, Levent Bilir, Rıdvan Kapuağası ve Resul Çetinoğlu Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek 81 İl Genç Memur-Sen başkanının kaleme aldığı “İman ve İnancın Zaferi 15 Temmuz Destanı” adlı kitabı takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz