Genç Mucitlerin Kamp Heyecanı

Bilim ve Teknoloji Merkezleri Enstitüsü ile Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından yürütülen ‘Bilim Yaz...

Bilim ve Teknoloji Merkezleri Enstitüsü ile Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından yürütülen ‘Bilim Yaz Kampı’nın ikinci dönemi renkli görüntülerle başladı.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) bulunan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi geçici sergi alanında toplanan öğrencilerin heyecanlı oldukları dikkat çekti. Bilim Yaz Kampı ikinci dönem katılımcılarının tanışma programıyla başlayan kampta, öğrenciler ‘Bilim Yaz Kampı’nda patlayan deneyler başta olmak üzere birçok farklı deneyi yapabilmek istediklerini söyledi. İlköğretim 4 ile 8. sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilerin katılabildiği ‘Bilim Yaz Kampı’nın 25-29 Haziran tarihleri arasındaki üçüncü ve konaklamalı döneminin kayıtları ise devam ediyor. Diğer iki döneme göre farklı bir içerikten oluşacak olan üçüncü dönemde; gece teleskopla gökyüzü gözlemi, takımyıldızlarının incelenmesi ve galaksi gibi konular hakkında çalışmalar yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: