Genç muhabirler ödülleri topladı

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde yayın yapan İstasyon Gazetesi’nin düzenlediği Yerel Basın konulu makale yarışma sonuçlandı.

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde yayın yapan İstasyon Gazetesi’nin 10. yıl dönümü anısına düzenlediği “Yerel Basın” Konulu Makale Yarışması’nda derece alan eserler ve sahipleri belli oldu. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda yarışmanın birincisi, 3 bin TL ödülün sahibi Konya’da fotoğrafçılıkla uğraşan esnaf Ahmet Kuş oldu. Yarışmanın ikincisi 2 bin TL’nin sahibi ise Konya Yenigün Gazetesi muhabiri Hasan Ayhan olurken, üçüncü bin TL’lik ödülü de Konya Yenigün Gazetesi muhabirlerinden Alper Ertaş kazandı.

Reklam
Reklam

Akşehir İstasyon Gazetesi Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında ve 10. yıl kuruluş yıldönümü anısına, yerel basını gün yüzüne çıkarmak amacıyla “Yerel Basın…” konulu makale yarışması düzenledi. 10 Ocak 2012 tarihine kadar başvurular kabul edildi. Şartnameye uygun olarak yazılan ve ön elemeden geçen 28 eser jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye alındı. Yarışmada jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeyle ilk üçe giren eserler belirlendi.

Yarışmanın birincisi fotoğrafçılıkla uğraşan ve zaman zaman gazetelerde köşe yazarlığı yapan Ahmet Kuş, ikinci Konya Yenigün Gazetesi muhabirlerinden Hasan Ayhan, üçüncüsü de Yenigün Gazetesi muhabiri Alper Ertaş oldu. Yarışmada derece alan eser sahiplerini tebrik eden İstasyon Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Keziban Doğan, “Yarışmamıza Konya ve çevre il ve ilçelerden oldukça yoğun bir katılım oldu. Öncelikle makale yazarak yarışmamıza katılan tüm eser sahiplerini tebrik etmek istiyorum. Bizim gözümüzde hepsi birincidir” dedi.

Yarışmada ilk üçe giren eser sahiplerine para ödüllerinin 7 Şubat 2012 tarihinde saat 14.00’te Akşehir Kültür Merkezinde İstasyon Gazetesi’nin 10. Kuruluş yıldönümü anısına yapılacak programda ödüllerinin verileceğini ifade eden Keziban Doğan, “Yarışmamızda derece alan eser sahiplerini ödüllerini almak üzere programımıza davet ediyorum. Ayrıca yarışmamıza katılarak, emek veren büyük bir cesaret örneği gösteren tüm makale sahiplerini de programımızda görmek istiyoruz. Makale yarışmamıza katılan tüm eser sahiplerine, yarışmada emeği büyük olan jüri üyelerine ve destek sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” diyerek İstasyon Gazetesi olarak bu tür yarışmaların devam edeceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılarak ve değerlendirmeye tabi tutulan tüm eserlerin ve derece alan eserlerin 7 Şubat 2012 tarihinden sonra İstasyon Gazetesi’nde sırayla yayınlanacağı ifade edildi. Konya Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de muhabirlerinin başarısıyla gurur duyduğunu ifade ederek, bu tür başarıların hem sorumluluklarını hem de iş motivasyonunu artırdığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz