Genç Mühendisler Tünel Inşaatını Gezdi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi tarafından Sular’da yaptırılan...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi tarafından Sular’da yaptırılan tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım Onarım Şube Müdürü Halil Öderoldu, çoğunluğu son sınıfta olan inşaat mühendisliği öğrencilerine Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak proje ile ilgili bilgi verdi.

Projeden oldukça etkilenen öğrenciler, yapılan çalışmaların nitelik açısından da üst düzeyde olduğunu ifade ettiler. Öğrencilerden Kaan Karataş, uygulamayı yerinde görmekten mutlu olduklarını belirterek, “Burada 22 metrede fore kazık uygulaması yapılmış. Böylece suyun çıkması engellenmiş. Görmemiz gereken her şeyi gördük. Yalıtım yapılmış. Güzel bir uygulama olmuş. Gelip gördüğümüz için memnun olduk.” dedi.

Reklam
Reklam

Projeyi Adana’ya kazandıran Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Ömer Yiğin de “Bu projenin Adana’nın ulaşım sorununa çözüm getireceğine inanıyorum. Çok güzel ve büyük bir proje.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: