Genç MÜSİAD Konya Şubesi'nde "Tecrübe Paylaşım" Toplantıları

Genç MÜSİAD Konya Şubesi'nin, "Tecrübe Paylaşım" toplantıları kapsamında yeni dönemde ilk olarak MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek konuk oldu.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi'nin, "Tecrübe Paylaşım" toplantıları kapsamında yeni dönemde ilk olarak MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek konuk oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Özbuğday, MÜSİAD Başkanı'na teşekkür ederek, her yıl yapılan genel kurul sonrası MÜSİAD Başkanı ile ilk programı yapmanın gelenek haline geldiğini söyledi.

Genç MÜSİAD'ın, 32 ilde 2 binin üstünde üyesiyle gençliğe hizmet ettiğini ifade eden Özbuğday, "Konya Şubesi olarak Konya gençliğinin sorunlarını sorunlarımız olarak görmekte ve her platformda çözüm önerilerimizi dile getirmekteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek de MÜSİAD ile nasıl tanıştığını anlattı. Şimşek, Bu toplantıların kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Projeler üretilmesinin ve ekip çalışmasının da önemine değinen Şimşek, "Hızlı Tren, Mavi Tünel, Lojistik Merkezi, KOP İdaresi Başkanlığı gibi projeleri kapı-kapı gezerek Konya'da yeni bir algı oluşturduk. Sermaye kıtlığı önemlidir ama fikir kıtlığı ondan daha önemlidir" diye konuştu.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: