Genç MÜSİAD Sivas Şubesinden Istihdam Fuarı

SİVAS (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu Sivas Şubesinin istihtam fuarı düzenleyeceği bildirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu Sivas Şubesinin istihtam fuarı düzenleyeceği bildirildi. Genç MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Burak Kuruçay, yaptığı yazılı açıklamada, 7-8 Haziran tarihlerinde, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nin bahçesinde yapılacak fuara 40'a yakın ulusal ve yerel firmanın katılacağını kaydetti. Türkiye'deki en büyük sorunlardan birinin de istihdam olduğunu belirten Kuruçay, "Biz de şehrimizde istihdam sorununa bir çözüm bulabilmek için bu fuarı organize edeceğiz. 2 gün boyunca sabahtan akşama kadar açık olacak olan stantları gezecek öğrenci ve işsiz kardeşlerimiz, burada istedikleri firmaya iş ve staj başvurusu yapabilecekler. CV'lerin bir kopyasını da kendimize alacağız ve ilerleyen zamanlarda işçi arayan firmalara talep edildiği takdirde bu CV'leri göndereceğiz. Ayrıca Genç MÜSİAD Sivas internet sitesinden de 'CV Bırak' bölümüne girerek CV'ler bırakılabilecek" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: