Genç MÜSİAD "Tecrübe Paylaşımı Toplantıları"

Genç MÜSİAD Konya Şubesi, "Tecrübe Paylaşımı Toplantıları"nda Atiker Metal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker'i ağırladı.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi, "Tecrübe Paylaşımı Toplantıları"nda Atiker Metal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker'i ağırladı.

Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı, Brifing Salonu'nda yapılan programda işte başarılı olmanın en önemli faktörünün tecrübe olduğunu, bu nedenle "Tecrübe Paylaşımı Toplantıları"na devam edeceklerini söyledi.

Atiker Metal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, gençlerle bir arada olmanın kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

İş adamlarınrın bir yabancı dil bilmeleri gerekliliğini vurgulayan Atiker, "Dünya ticareti teknolojinin de sürekli gelişmesinden dolayı daralıyor. Artık yabancı dil bilmeden ticaret yapmak zorlaştı. Bu sebeple en az bir dil bilmeniz gerekiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Ticaret felsefesini "Az Kar, Sağlam Müşteri, Yüksek Ciro" olarak tanımlayan Atiker, şunları kaydetti:

"1971de ilk iş yerimi açtım ve bugünlere kadar geldim. Müşterilerimle açık hesap çalışmamaya gayret ettim, ticareti daima kurallarına göre yaptım, oto kontrolü iyi sağladım. Büyümenin diğer bir yolu da daima faturalı mal alıp faturalı mal satmak ve çalışanlarının sosyal haklarını yerine getirmek olarak benimsedim. Bu kurallar bizi önemli noktalara getirdi Ayrıca, aile şirketlerinde hesabın çok iyi tutulması gerekiyor."

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: