Genç MÜSİAD'dan Girişimcilik Seminerleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu tarafından 20 Aralık Perşembe günü Girişimci-Yazar Baybars Altuntaş'ın sunumuyla girişimcilik

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu tarafından 20 Aralık Perşembe günü Girişimci-Yazar Baybars Altuntaş'ın sunumuyla girişimcilik seminerleri düzenleneceği bildirildi.

MÜSİAD Rize Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Genç MÜSİAD ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Üniversite-Sanayi İşbirliği Kulübü'nce 20 Aralık Perşembe günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda "Sıfırdan Nasıl Patron Olunur" semineri düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde ise "İşinizi Nasıl Büyütürsünüz" semineri yapılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: