Genç Polis Memleketine Uğurlandı

Dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç polis Yusuf Karateke için Sivas Emniyet Müdürlüğü’nde tören...

Dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç polis Yusuf Karateke için Sivas Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Polis memuru Yusuf Karateke'nin (23) özgeçmişinin okunmasının ardından, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan konuşma yaptı. Seyhan, genç ve gelecek vaat eden meslektaşlarını kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi ve Karateke'nin ailesine başsağlığı diledi. Kur’an-ı Kerim’in okunmasından sonra Karateke’nin cenazesi memleketi Konya’ya uğurlandı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’nde trafik polisi olarak görev yapmaktayken Sivas Akıncılar İlçe Amirliği’ne tayini çıkan Yusuf Karateke, Zara-Suşehri karayolu 7. kilometredeki Bozkır Köyü Kızıltoprak mevkiinde 67 EU 023 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole uçmuş ve hayatını kaybetmişti. Aynı araçta sıkışan babası Vedat Karateke ile arkadaşı Yusuf Şen ise yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: