Genç Seyyahlardan Çiçekli Teşekkür

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Seyyah-Ulu Çınar'ın izinde" Projesi kapsamında düzenlenen geziler kapsamında ilk kez Adıyaman'a gelen gençler, Gençlik

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Seyyah-Ulu Çınar'ın izinde" Projesi kapsamında düzenlenen geziler kapsamında ilk kez Adıyaman'a gelen gençler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'ya çiçek vererek teşekkür etti.

Teşekkür ziyaretinde açıklamada bulunan Bağcı, proje kapsamında Adıyaman'dan 5. grup dahil olmak üzere bin 160 öğrenciyi Erzurum, Hatay, Kayseri, Konya, Nevşehir, Sivas ve Tokat illerine 4 günlük tatil için gönderdiklerini söyledi.

Kontenjanları her geçen gün biraz daha artırdıklarını ifade eden Bağcı, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Özellikle tatil dönüşü yaşadıkları heyecanı bizlerle paylaşan gençlerimiz projenin ne kadar başarılı olduğunun somut bir örneğidir. İlk kez Adıyaman dışına çıkarak tatil imkanı bulan genç kızlarımızın çiçekler gelmesi beni çok duygulandırdı. Umarım bu proje sayesinde tüm gençlerimiz yaşadıkları yerlerin dışında farklı illeri görebilme imkanını daha iyi değerlendirir. Bu proje gençlerimizin vizyonlarını değiştirmenin yanı sıra bilgilerini, görgülerini de artırarak yeni dostluklar edinmeleri için önemli bir fırsat oldu."

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz