Genç: “sıradan Belediyecilik Yapmıyoruz”

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bölgeye hitap eden projeler ürettiklerini belirterek, kurumsal yapısı, uyguladığı kentsel...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bölgeye hitap eden projeler ürettiklerini belirterek, kurumsal yapısı, uyguladığı kentsel dönüşüm projesi ve yatırımcının önünü açan anlayışıyla Canik Belediyesi'nin sıradan belediyecilik yapmadığını söyledi.

Canik'te her alanda çok yönlü bir hizmet programı uygulayarak ilçede alt yapıdan üst yapıya, eğitimden kültüre, sağlıktan spora, toplu konuta kadar Karadeniz ve Türkiye ölçekli projelere imza attıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yatırımların istihdam ve ekonomik kalkınma adına bölgeye büyük yansımaları olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Örnek alan değil, örnek alınan bir belediye olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak rutin belediyecilik anlayışını değiştirdik. 21. yüzyıl belediyeciliği artık yol, kaldırım yapmak demek değildir. Halkımızın sosyal, ekonomik, kültürel açıdan refahını ve yaşam konforunu artırıcı büyük işler yapıyoruz. İnsanların, vizyonlarını, isteklerini, beklentileri yükselttik. Her kesimi kucaklayan projelerimizle Samsun'da örnek ve öncü belediye olduk. Artık diğer belediyeler de bizi örnek alıyor" dedi.

Canik'in bölgenin en hızlı gelişen ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Genç, "Canik Başarı Üniversitesi gibi bir eğitim yuvasını kazandıran, 750 milyon liralık kentsel dönüşüme imza atan, sağlık, eğitim, ticaret gibi milyonlarca liralık yatırımın önünü açan ve binlerce kişiye iş imkanı sağlayan bir başka ilçe belediyesi yoktur. Çünkü biz sıradan belediyecilik yapmıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: