Genç TASİAD Üyeleri, Anadolu'ya Çıkarma Yaptı

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) üyeleri, Anadolu'daki genç işadamları ile tanışma ve ikili...

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) üyeleri, Anadolu'daki genç işadamları ile tanışma ve ikili iş görüşmelerinde bulundu.

Genç TASİAD üyesi 20 kişi, MARİFED ve TUSKON'a Bağlı Gebze GESİAD – Sakarya SAGİAD ve Düzce DÜSİAD derneklerinin genç komisyonu üyeleri ile tanışma ve ikili görüşmelerde bulundu.

Üyeler, Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) toplantı salonunda bir araya geldi. Genç GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Çiçek, TASİAD'ı konuk etmekten memnun olduklarını söyledi. Lokman Çiçek, "Bu programların tanışma anında çok ciddi arkadaşların, dostlukların, ticari faaliyetlere faydalı olduğuna inanıyoruz ve bu tür programlara önem veriyoruz. O yüzden TASİAD'a bu anlamda çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarla tanışmış olduk, kaynaşmış olduk. Biz de inşallah iade-i ziyarette bulunup onları yerinde ağırlamak isteriz." dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda üyeler kendi firmaları hakkında bilgi verdi.

Programın sonunda günün anısına Genç TASİAD Başkanı Kadir Fidan , Genç GESİAD Başkanı Lokman Çiçek 'e bir hediye verdi. Daha sonra toplu fotoğraf çektirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: