Genç Tema’dan Rektör Yörük’e Yeşil Yaprak

Trakya Üniversitesi öğrenci topluluklarından ‘Sürdürülebilir Yaşam ve Genç TEMA Topluluğu’, akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr....

Trakya Üniversitesi öğrenci topluluklarından ‘Sürdürülebilir Yaşam ve Genç TEMA Topluluğu’, akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Musa Uludağ eşliğinde Merve İstil, Rıza Yörük ve İsmail Metin’den oluşan ekiple üniversite rektörü Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Rektör Yörük, Genç TEMA’nın faaliyet ve çalışmalarına çok önem verdiklerini belirterek, “Daha yeşil bir üniversite olabilmek için bu yıl daha çok çalışacağız” dedi. Yörük ayrıca yıl içerisinde üniversite bahçesinde sıkça ağaçlandırma çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonrasında Prof. Dr. Yener Yörük’ün yakasına yeşil yaprak rozetini takan Genç TEMA Topluluğu Temsilcisi İsmail Metin ise yaptığı konuşmada, “Rektör hocamıza daha büyük bir sorumluluk yükledik. Yakasında yeşil yaprak taşıyan birisi doğaya karşı kendisini daha fazla sorumlu hissetmeli bu sorumluluğu rektör hocamıza verdik ve daha yeşil bir Trakya Üniversitesi için hep birlikte çalışma kararı verdik” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz