Genç Tenisçiler Okul Sporlarına Hazır

Osmaniye Tenis İl Temsilciliği Yıllık Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Tenis müsabakalarına hazırlık turnuvaları...

Osmaniye Tenis İl Temsilciliği Yıllık Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Tenis müsabakalarına hazırlık turnuvaları düzenlendi.

Osmaniye Merkez Spor salonu tenis kortunda yapılan Küçükler,Yıldızlar ve Genç kategorisinde okul sporları hazırlık turnuvasına toplam 40 sporcunun katıldığı bildirildi. Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara ödül olarak madalya verildi.

Renkli ve güzel geçen hazırlık turnuvasına özellikle minik sporcuların yaptıkları maçlar büyük ilgi çekerken, katılımın fazla olması dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Müsabakalar hakkında bilgiler veren Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak, “Turnuvaya katılımın fazla olması bizi memnun ediyor. Özellikle 8-9 yaş kategorilerinde katılımın iyi olması bizi sevindirdi. Çünkü bu çocuklar bizim tenisimizin geleceği. Altyapımızı oluşturan bu çocuklara çok önemi veriyoruz. Özellikle bu çocuklar birkaç sene sonra bizim tenis katımlarımızı oluşturacaklar. ilimizi dışarıda en iyi şekilde temsil ereceklerdir. Bu çocukları yetiştiren antrenör arkadaşlara ve onları buralara getiren ailelerine çok teşekkür ediyorum. Tenis Sporuna desteklerinden dolayı başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e, turnuvamızda görev alan tüm hakem ve sporculara teşekkür ediyorum. Osmaniye’de tenisin ilerlemesi için bu tür turnuvaları düzenlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: