Genç Tenisçilere Adana Kebabı İkramı

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Sarıçam Asım Savaş Spor Salonunda devam eden Türkiye yıldızlar bayan...

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Sarıçam Asım Savaş Spor Salonunda devam eden Türkiye yıldızlar bayan ve erkekler masa tenisi şampiyonasına katılan sporculara Adana kebabı ikram etti.

Kurttepe Hasan Usta restoranda gerçekleşen yemeğe Türkiye’nin farklı illerinden gelen genç sporcular, antrenörler, masa tenisi hakemleri, federasyon ve il gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü yetkilileri, eski milletvekili Kemal Sağ, Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Avcı ile masa tenisi federasyonu yönetici ile il temsilcisi katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Ahmet Zenbilci, burada yaptığı açıklamada Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelerek Sarıçam’da misafir ettikleri genç sporcularına Adana’nın meşhur kebabı ikram ettiklerini belirterek, “Bu gençler kendi memleketlerine döndüklerinde güzel hatıralarla kentimizi anmalarını arzu ediyoruz. Adanamızın tanıtımına katkı sağlamalarını arzu ediyoruz. Burada mücadele eden birçok gencimiz ileriki yıllarda ülke sporuna uluslar arası alanda hizmet edeceklerini umuyorum.” dedi.

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran da başta antrenörler olmak üzere üç dört günden beri mücadele eden sporcuları kutladığını belirterek, “Başkanımız Ahmet Zenbilci’nin genç sporculara Adana kebabı ikramından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yeğenler de, Başkan Ahmet Zenbilci’nin sporcunun ve sporun dostu olduğunu belirterek, “Adana’da devam etmekte olan masa tenisi Yıldız bayan ve erkekler Türkiye Şampiyonasının başladığı günden beri göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda yer almasını ve spor destek vermesinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz