Genç Timsahlar Galibiyet Ve Mağlubiyetle Başladı

Çin’in Şangay şehrinde düzenlenen Manchester United Premier Cup 2012 turnuvasında ilk gün sona erdi. Bursaspor...

Çin’in Şangay şehrinde düzenlenen Manchester United Premier Cup 2012 turnuvasında ilk gün sona erdi. Bursaspor ilk günün maçlarını galibiyet ve mağlubiyet ile kapattı.

Avrupa şampiyonu olarak Çin’de düzenlenen Manchester United Premier Cup 2012’ye katılmaya hak kazanan genç timsahlar, bu sabaha karşı Türkiye saati ile 03:00’de Avustralya finalisti Keilor Park ile karşılaştı. Grubunda Inter, Santos FC, Esperance de Tunis ve Keilor Park takımlarının bulunduğu Bursaspor U-15 takımı ilk sınavında sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmaya etkili başlayan ve 90 dakika boyunca rakibine oranla daha çok pozisyona giren yeşil beyazlı ekip, Utku ve Enes’in golleri ile karşılaşmayı 2-0 kazanarak turnuvaya 3 puanla başladı.

Reklam
Reklam

Genç timsahlar günün 2. sınavını ise Türkiye saati ile 11:00’de İtalya’nın Inter takımına karşı verdi. Yeşil beyazlı ekip mücadeleden ise 1-0 mağlup ayrılarak, turnuvanın ilk gününü grubunda 3 puanla 2. sırada tamamladı.

Turnuvada 2. gün maçları ise yarın oynanacak. Bursaspor grubundaki 3. sınavını Türkiye saati ile 03:00’de Tunus temsilcisi Esperance de Tunis’a karşı verecek. Günün 2. maçında Genç Timsahların rakibi, Türkiye saati ile 05:00’de oynanacak maçta Brezilya temsilcisi Santos FC olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: