Genç üniversiteli 2 gündür bulunamıyor

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Bafa beldesinde yaşayan ve iki gün önce balık avlamak üzere kayığıyla Bafa Gölü'ne açılan üniversiteli gençten iki gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Bafa beldesinin Gölyaka köyünde yaşamakta olan Muğla Üniversitesi 2. sınıf öğrencisi Abdullah Yıldız iki gün önce evinden Bafa Gölü'ne attığı ağları toplamak amacıyla çıktı. Sabah diğer balıkçılar tarafından saat 07.30'da ağlarını toplarken görünen genç üniversite öğrencisi Abdullah Yıldız'ı bir daha gören olmadı. Genç öğrencinin evine gelmemesiyle meraklanan anne, göl kenarına gitti ve oğlunun avlanmaya çıktığı boş kayığı fark etti. Kayığa bakan anne, oğlunun ağları tam olarak toplandığını, ceketini de katlayarak kayığın kenarına bıraktığını gördü. Oğlunu kayıkta ve çevre civarlarda bulamayan Anne Müesser Yıldız durumu baba Mithat Yıldız'a bildirdi ve olay yerine gelen akrabalarıyla birlikte iki günden bu yana arama yapan Yıldız ailesi oğullarını bulamadı.

Reklam
Reklam

Durumu jandarmaya da bildiren aile fertleri şimdi oğullarından gelecek herhangi haberi bekliyorlar. Acılı anne Müesser Yıldız, sinir krizleri geçirdiği için doktorlar tarafından kendisine verilen sakinleştiricilerle ayakta kalıyor. Acılı baba Mithat Yıldız, oğlunun kayığında ağlarını çekerken görenlerin olduğunu belirterek, "Oğlum sabah ağı çekmeye gitti ve her şeyi yerli yerine yerleştirmiş. O sırada işteydim. Eşim geldi ve oğlumuzun kayıp olduğunu belirtti. İki günden bugüne kadar da sürekli arama yaptık ancak bir sonuç alamadık" dedi.

Baba Mithat Yıldız oğlunu aramaya devam edeceklerini ve bugünde dalgıçların Bafa Gölü'nde arama yapacaklarını belirtti.