Gençbank Projesi Selçuk’ta Devam Ediyor

Selçuk Belediyesi işbirliği ile 2012 yılının başından beri faaliyet göstermekte olan GençBank Selçuk Ekibi, ürettiği...

Selçuk Belediyesi işbirliği ile 2012 yılının başından beri faaliyet göstermekte olan GençBank Selçuk Ekibi, ürettiği projelerle ilçe gençlerinin aktif bireyler olmaları yönünde önemli adımlar attı.

Gençler geçtiğimiz dönemde 10 adet sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiler. Bu projeler arasında, Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli gençlerle vakit geçirme gibi sosyal hizmet projelerinin yanı sıra, bez torba kullanımını yaygınlaştırmaya yönelik kampanya, GO isimli oyunun yaygınlaştırılması, Latin Dansları kursu gibi gençlik projeleri de yer aldı.

Reklam
Reklam

2013 yılında da çalışmalarına devam eden Selçuk GençBank Ekibi, 15-25 yaş arası gençlerin proje fikirlerini maddi ve manevi olarak destekleyecek. Bunun için fikri olan gençlerin 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında TANSAŞ binasındaki Selçuk GençBank ofisine ya da Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri açıklandı. GençBank, proje yazım teknikleri konusunda da yazım eğitimi veriyor. GençBank Proje tanıtımı ve proje yazma eğitimi, 27 Nisan tarihinde 13.00 - 16.00 saatleri arası Selçuk Kent Belleği binasında gerçekleşecek. Ücretsiz olacak eğitime tüm 15-25 yaş arası gençlerin katılabileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz