Gençler 23 Nisan'da Çocuk Oldu

Genç Akçakoca İletişim Derneği (GAİD ) 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Akçakoca Liman...

Genç Akçakoca İletişim Derneği (GAİD ) 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Akçakoca Liman mevkinde bulunan çocuk parkında çocuklarla Boyama Şenliği gerçekleştirdi. 23 Nisan Çoçuk Bayramı nedeniyle gerçekleşen etkinlikte çoçuklar ile birlikte gençler resim çizdi, patates baskısı, ip baskısı yaptı.

Gençler çocukların yüzlerini özel boyalar ile boyadı. Gençler ile çocukların güzel zaman geçirdiği etkinlikte çocukların aileleri gençlere teşekkür ederek, etkinlik boyunca destek oldular. GAİD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çelik “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan bu günümüzü dernek üyesi arkadaşlarımızla çocuklara ayırarak hem bir dernek faaliyeti yapmak, hemde çocuklar ile güzel zaman geçirmek istedik. Şuanda çocuklar ile birlikte patates ve ip baskısı yapmak çok güzel, çocukların mutlu olduğunu ve eğlendiğini görmek bizi de mutlu etti. GAİD olarak sloganımız olan 'Daha Çağdaş, Dinamik ve Kültür Seviyesi Yüksek Bir Akçakoca İçin' çalışmalarımız devam etmektedir. Akçakoca’da bir STK tarafından ilk kez gerçekleştirilecek olan AB projesini de bu Ağustos ayında Akçakoca’da gerçekleştireceğiz. Bunun yanında 2 yılda bir gerçekleştirdiğimiz 'Geleneksel Akçakoca Gençlik Festivali'nde yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Tüm dernek üyelerimize ve bizleri destekleyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz