Gençler Ankara'ya Gidiyor

29 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da yapılacak AB Sürecinde Yerel Gençlik Politikaları Zirvesi'ne İzmit Belediyesi'nin...

29 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da yapılacak AB Sürecinde Yerel Gençlik Politikaları Zirvesi'ne İzmit Belediyesi'nin koordinatörlüğünde 250 gençlik lideri katılacak.

İzmit Belediyesi, Ankara'da 29 Nisan- 2 Mayıs tarihleri arasında yapılacak AB Sürecinde Yerel Gençlik Politikaları Zirvesi'ne 250 genci gönderiyor. Gençlik Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konu hakkında bilgi verildi. Toplantıya, Gençlik Merkezi Başkanı Burak Akay, Yerel Gençlik Politikaları Saha Koordinatörleri İsmail Sarı ve Mustafa Tığ da katıldı. Ülkemizin yerel politikalarının kapsamlı bir analiz ile oluşturulması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Burak Akay, "Türkiye'nin 'Yerel Gençlik Politikaları Belgesi'ni oraya çıkarmak amacıyla 29 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde başkent Ankara'da Avrupa Birliği Bakanımız Egemen Bağış'ın katılımıyla bir araya geleceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi'nin koordinatörlüğünde 250 gençlik lideri ile bu kampa gideceklerini dile getiren Alay, "Yerel Politika sensiz, Ulusal politika gençsiz olmaz sloganı ile yola çıktığımız projede, gençlerin aktif vatandaşlar olarak yerel politika yapım sürecine katılımlarını sağlayacak demokratik bir model oluşturulması hedefimiz kapsamındadır" diye konuştu. Ankara'da gerçekleştirilecek zirveni konuları, gençlik altyapısı, sosyal içerme, sosyal hayatta gençlik, sağlık, spor ve çevre, demokrasi ve katılım bilinci ve yerel demokratik katılım modellerinden oluşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: