Gençler, Ardahan Derneğine sahip çıktı

Olağan üstü Kongre kararı alan Ardahan’ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği, 27.06.2013 tarihi itibarıyla yeni yönetimini oluşturdu.

Derneğin kurulduğu 1989’dan bugüne kadar Ardahan’ın sosyal, kültürel, ekonomik, siyasi ve sanatsal alanında faaliyet gösterdiğini açıklayan Başkan Burak Taştan: “Ardahan’ın il olmasında büyük katkıları olan derneğimiz yıllar öncesinden günümüzde hala çözülmemiş olan Aktaş Sınır Kapısı, Türkgözü Sınır kapısın açılıp ve sınır ticaretinin geliştirilmesi için girişimlerde bulunmuştur. Serhat şehri Ardahan’ımızın köklü tarihinde yerel ve ulusal basında tanıtmıştır. Derneğimiz 9 Ocak 1990’da Ardahan da ilk temsili MİLLİ ŞURA hükümetinin panelini gerçekleştirmiştir. Kuruluşundan bugüne derneğimizin yöneticileri ve üyelerine vermiş oldukları emeklerinden dolayı yeni yönetim olarak teşekkürü borç biliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Derneğin daha aktif bir şekilde çalışma yapması için büro tutuklarını açıklayan Taştan: “ Derneğimiz geçmişte olduğu gibi bundan sonrada birçok STK’lar gibi kağıt üzerinde bir varlık gösteren dernekler gibi değil bürosu bulunan ve vatandaşlarımızın istediği zaman ziyaret edip fikirlerini söyleyeceği bir dernek olamaya devam edecektir. Derneğimizin bu zengin köklü geçmişinden ilham alarak Ardahan’ın sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi konularda gelişmelere duyarlı olacağız ilimizin tanıtımı ve güzelleştirilmesi için yeni projeler üreterek Güzel Ardahan’ımızın sorunlarına çözüm, tarihi ve doğa harikası güzelliğini yerel ve ulusal basında tanıtmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ardahan’ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanlığına Burak Taştan getirilirken, Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Başkan yardımcılığına Emrah Balcı, Muhasip Ali Cihat Altun, Hazar Güven Coşkun, Bülent Kay, Denetleme Kurulu üyeliğine Ömer Yılmaz, Hakan şirin ve Ahmet Pekmez seçildi.

rdahan’ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanlığına Burak Taştan getirilirken, Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Başkan yardımcılığına Emrah Balcı, Muhasip Ali Cihat Altun, Hazar Güven Coşkun, Bülent Kay, Denetleme Kurulu üyeliğine Ömer Yılmaz, Hakan şirin ve Ahmet Pekmez seçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: