Gençler Badminton Heyecanı Yaşandı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlendiği Genç Kız-Erkek...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlendiği Genç Kız-Erkek Badminton Müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlendiği Genç Kız-Erkek Badminton Müsabakaları sona erdi.

Gençler Badminton müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. 7 kız ve 7 erkek takımının katıldığı Gençler Badminton İl Birinciliği turnuvasında toplamda 98 sporcu yarıştı. Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gençler badminton müsabakaları oldukça çekişmeli geçerken takım halinde yarışan gençler birinci olmak için kıyasıya mücadele etti.

Reklam
Reklam

Gençler Badminton Müsabakalarında Erkeklerde Gümüşova Lisesi birinci olurken Gümüşova İMKB Lisesi ikinci ve Düzce Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Kızlarda ise Gümüşova İMKB Lisesi birinci, Gümüşova Lisesi ikinci ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Genç Kız Erkek Badminton Müsabakalarında ilk 3 dereceyi alan takımlar Düzce’yi Bolu’da yapılacak bölge müsabakalarında temsil edecek.

Genç Kız Erkek Badminton Müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran takdim ederken Şiran gençlere yönelik şunları kaydetti:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana tek bir şey söylüyorum. Sizlere sahip çıkmalıyız. Bütün tesislerimiz, salonlarımız sizin emrinizde. Sizler bu salonları doldurmalı ve bizleri her zaman daha iyisine zorlamalısınız. Sizleri emeklerinden ve başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: