Gençler Doğru Mesleklere Yönlendirilecek

Türkiye İş Kurumu (İşkur) Nevşehir İl Müdürlüğü, üniversite adaylarına yönelik olarak 'Gelecek, doğru meslekle gelecek'...

Türkiye İş Kurumu (İşkur) Nevşehir İl Müdürlüğü, üniversite adaylarına yönelik olarak 'Gelecek, doğru meslekle gelecek' sloganı ile danışmanlık hizmeti sunmaya başladı.

İşkur İl Müdürü İlhan Temel, üniversite adaylarına yönelik olarak iş ve meslek konusunda yardımcı olunması amacıyla hizmet ve destek masalarında 6 iş ve meslek danışmanının çalışmaya başladığını önümüzdeki 1 aylık süreçte daha 3 meslek danışmanının da göreve başlayacağını belirtti.

Temel gençlere sınav ve tercih dönemlerinde İşkur'da oluşturulan hizmet ve destek masalarında sınav sonrası tercih danışmanlığı, kariyer danışmanlığı, mesleki rehberlik, meslek-birey eşleştirmesi, mesleki eğitim kursları, meslekler bankası ve sınav stresi ile baş etme yollarına yönelik bilgiler verildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: