Gençler, kupada BJK'yı puansız görmek istiyor

ANKARA (İHA) - Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı Fortis Türkiye Kupası'nda mağlup ederek guruptan çıkma şansını devam ettirmek istiyor.

Gurupta oynadığı 2 maçta 3 puan toplayan Gençlerbirliği, Çarşamba günü oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak şansını son maça taşımak istiyor.
Gençlerbirliği, zorlu Beşiktaş maçı öncesinde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde bir antrenman yaptı. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kısa pas çalışması yaptı. Antrenman, taktik amaçlı dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Reklam
Reklam

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, Ankaragücü yenilgisi ve Bucaspor galibiyetinin ardından guruptan çıkmak için Beşiktaş'ı mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi. Beşiktaş maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını anlatan Bakkal, şöyle konuştu: "Beşiktaş ile kupada olup olmama maçı oynayacağız. Kazanırsak guruptan çıkma iddiamızı devam ettireceğiz. Maçı kaybedersek işimiz çok zorlaşacak. Kupada bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için Beşiktaş'ı yenmeliyiz."

Kırmızı-siyahlı ekibin kaptanı Erkan Özbey ise guruptan çıkma şanslarını devam ettirmek için Beşiktaş'ı yenmek zorunda olduklarını belirterek "Ankaragücü yenilgisi ve Bucaspor galibiyetlerinin ardından Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maçları kazanmamız gerekiyor. Bunun içinde ilk olarak Beşiktaş'ı yenmemiz gerek. Beşiktaş'ı yenerek gurupta şansımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.