Gençler, Onkoloji Servisinde Tedavi Gören Hastalara Moral Verdiler

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Kanserle Savaş ve Dünya Sağlık haftası dolayısıyla Sakarya Eğitim...

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Kanserle Savaş ve Dünya Sağlık haftası dolayısıyla Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümünü ziyaret ederek tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Ziyarete İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü, İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Ortakcı, Oğuz Ferman, Göksan Yel, Melek Civelek ve Meltem Canlı katıldı. Tedavi gören hastalar gençlerin kendileri ziyaret etmelerinde memnuniyet duyduklarını dile getirerek gençlerin sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda telkinde bulundular.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü, “Onkoloji bölümünde tedavi gören hastalarımızı kanser haftasında, ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek onlara biraz olsun moral vermeye çalıştık. İlimizde kanserle ilgili onkoloji bölümünün bulunması halkımız için büyük kolaylık sağlıyor önceden bu tür hastalıklar için vatandaşlarımız çevre illere tedavi olmak için gidiyordu. Onkoloji servisinde tedavi gören hastalarımıza ve diğer bölümlerdeki hastalarımızın sağlıklarına bir an önce kavuşmasını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: