Gençler Zirvede Buluştu

Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), hafta sonu gençlerin sektör temsilcileriyle buluştuğu iki önemli...

Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), hafta sonu gençlerin sektör temsilcileriyle buluştuğu iki önemli toplantıya ev sahipliği yapıyor.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından her yıl düzenlenen Endüstri Mühendisliği ve Sanayi Zirvesi (EMSAZ), bu yıl 35 farklı üniversiteden toplam 550 öğrencinin katılımıyla Merinos AKKM’de gerçekleştiriliyor. İki gündür Orhangazi Salonu’nda devam eden zirvede, başta endüstri mühendisliği öğrencileri olmak üzere mühendislik ve idari bilimler fakülteleri öğrencilerini ve çeşitli alanlardan birçok iş çevresini bir araya geliyor.

Reklam
Reklam

Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu’nda ise Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Uluslararası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrenciler Birliği (AIESEC) Bursa Şubesi’nin ortağı olduğu Sürdürülebilir Başarı Platformu tarafından düzenlenen 'Genç Fikirler Semineri', çok sayıda üniversite öğrencisinin katılımıyla düzenleniyor. Hilton Bursa Oteli, İş Bankası ve Bosch gibi önemli firma temsilcilerinin gençlerle buluştuğu seminerde, üniversite öğrencilerinin anlatılan sektör sorunları hakkında fikir üretmesi sağlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: