Gençlerbirliği 1 Ağustos'ta Eve Dönüyor

Belçika'nın Genk kentinde yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını yarın RKC Waalwijk ile oynayacağı son hazırlık...

Belçika'nın Genk kentinde yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını yarın RKC Waalwijk ile oynayacağı son hazırlık maçıyla tamamlayacak olan Gençlerbirliği, 1 Ağustos’ta yurda dönecek.

Belçika’nın Genk kentinde ikinci etap hazırlıklarını tamamlayan Gençlerbirliği, buradaki son hazırlık mücadelesini yarın TSİ 20.00’de RKC Waalwijk ile oynayacak. Mandemakers Stadı’ndaki karşılaşma ile kampını noktalayacak olan Gençlerbirliği, 1 Ağustos’ta yurda dönecek. Günü çift antrenmanla tamamlayacak futbolcular, sabah bölümüne ısınma koşusu ve hareketleriyle başlarken, koordinasyonla devam eden çalışma 6’ya 2 oyunla sürdü. Oyuncular daha sonra taktik çalışmasıyla sabah etabı tamamlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz