Gençlerbirliği derbi hazırlıklarına başladı

Gençlerbirliği, hafta sonu Başkent derbisinde Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı....

Gençlerbirliği, hafta sonu Başkent derbisinde Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Ligde üst sıraları zorlayan Kırmızı-şimşekler Başkent derbisinde Ankaragücü'nü yenerek hedeften uzaklaşmamak istiyor. Derbi mücadelesi hazırlıklarını başlayan Gençlerbirliği günü tek çalışma ile tamamladı. Antrenmanın ilk bölümü düz koşu, topla ısınma ve 5’e 2 pas çalışmasıyla tamamlanırken, günün tek idmanı top kontrol ve pas organizasyonu sona erdi. Azofeifa’nın takımdan ayrı koşu yaptığı çalışmada Aykut ise fizyoterapist gözetiminde koordinasyon antrenmanı yaptı. Gençlerbirliği, derbi hazırlıklarına yarın yapacağı çift idmanla devam edecek.

Reklam
Reklam

CEM CAN: "KAZANAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ"

Antrenman sonrası açıklamada bulunan takım kaptanı Cem Can, Ankaragücü’nün içinde bulunduğu durum üzüntü verici olduğunu vurgulayarak, "Daha önce formasını giydiğim bir takım. Bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok. Çıkıp sahaya en iyi mücadelemizi sergileyeceğiz. Rakibimiz A2 takımıyla sahaya çıksa da maçı kazanmayı isteyen arzulayan bir ekiple mücadele edecek. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz." dedi.

Takımın genç isimlerinden Özgür ise, iki haftalık aradan sonra tekrar kazandıklarına dikkat çekerek, "Takım yine eski formunu yakaladı. Ankaragücü genç bir ekipten kurulu. Daha hırslılar. Biz çalışmalarımızı en yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bazı eksikliklerimiz var. Bunları kapamaya çalışıyoruz. Ankaragücü karşısında üç puanı alacağız." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz