Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı canlı izle: Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı dünya çapında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Süper Lig'in 3. haftasında ligin istikrarlı takımlarından Gençlerbirliği, kötü zamanlar geçiren Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Taraftarlar ise Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı şifresiz nasıl izlenir sorusu ile maçı canlı ve şifresiz yayınlayan kanalları merak ediyorlar. İşte Gençlerbirliği Fenerbahçe maçının şifresiz yayın bilgileri...

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı dünya çapında canlı ve şifresiz yayınlanacak. Maçlarla ilgili, uydu şifreleri nedeniyle yurtdışında yaşayan ve maçları canlı izlemek isteyen taraftarlar, maçların yurtdışından hangi kanallar tarafından şifresiz yayınlandığını merak ediyorlar. Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı şifresiz olarak, Slovenya, Sırbistan, Togo, Fransa, Hırvatistan gibi ülkelerin yanısıra; Kamerun, Benin, Djibouti gibi Afrikaülkelerinde de Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı canlı ve şifresiz izlenebilecek.

Reklam
Reklam

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı canlı izle
Maçı canlı takip için tıklayın!

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇINI CANLI ve ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR
Gençlerbirliği Fenerbahçe maçı, yurtdışındaki vatandaşlar tarafından canlı ve şifresiz izlenebiliğr. Afrika kıtasında yaşayan futbol severler, maçı A+ Sport kanalı ile canlı ve şifresiz izleyebilirler. Fransa'da bazı maçlar şifresiz yayınlanabiliyor; yayın ise beIN Sports 3 kanalı. Bosna Hersek gibi balkan ve orta avrupa bölgelerinde SportKlub kanalı, Gençlerbirliği Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz yayınlıyor.

Elbette, Türkiye'deki futbol severler Gençlerbirliği Fenerbahçe maçını canlı olarak Digiturk Play'den ve beIN Sports HD kanalından canlı izleyebilirler.

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Zeki Yavru, Politevich, Claro, Halil İbrahim, Milinkovic, Issah, Ahmet İlhan, Khalili, Serdar, Rantie.
FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan, Dirar, Giuliano, Valbuena, Soldado.

Reklam
Reklam

Van Persie ve Ozan’ın üzerini çizen sarı-lacivertliler eski göz yıldızları Emre Belözoğlu, Sow ve Webo’ya el attı. Toplamda 5 transfer gündemde...

Transfer döneminde kadrosunu 8 yeni isimle güçlendiren Fenerbahçe, Avrupa’da yaşadığı hayal kırıklığının ardından takıma 4 takviye daha yapma kararı aldı. Öncelikle Kjaer’den doğan stoper açığı kapatmayı planlayan sarı-lacivertliler, çift yönlü oynayabilen bir orta saha için de kolları sıvadı. Aykut Kocaman’ın yönetime verdiği transfer listesinde ayrıca golcü, sağ açık ve sol bek de bulunuyor. Kadrosunda 13 yabancı bulunan Fenerbahçe’nin öncelikle kontenjanını boşaltması gerekiyor. Robin van Persie gönderilecekler arasına başı çekerken, takımda kalmak için direnen Aatıf’la da yolların ayrılması planlanıyor.