Gençlerbirliği-fenerbahçe Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği, evinde Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Gençlerbirliği Başkanı İlhan...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği, evinde Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, mücadeleyle ilgili, "Çok iyi oynadık. Herkes görevini layıkıyla yaptı" dedi.

Maçın ardından protokol tribünün çıkışında gazetecilere mücadeleye ilişkin değerlendirme yapan Meclis Başkanı Cemil Çiçek, "Hayırlı olsun güzel bir maçtı. İyi oynayan kazanıyor" diye konuştu.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ise, "Gençlerbirliği bence çok iyi oynadı. Herkes görevini layıkıyla yaptı. Bir de Kulusic ve Curri'nin sakatlanması nedeniyle genç bir çocuk bugün oynadı. Bayağı tereddütlüydük. Hocayı da tebrik ediyorum. Ahmet Çalık'ı kadroya almakla büyük bir risk aldı. İlk maçı olmasına rağmen, insan ilk maçında heyecanlanır topa vuramaz, o da bugün sahada diğer arkadaşları gibi görevini yapan bir oyuncuydu. İnşallah daha ileride Gençlerbirliği Ankara'ya layık olmak için elinden geleni yapacak. Her futbolcumuzu satmayarak, Gençlerbirliği Başkent'i layıkıyla temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Cavcav, Gençlerbirliği'nin Belçikalı golcüsü Björn Vleminckx'in bonservisini alacaklarını dile getirdi. Cavcav, "Her takım kiralık oyuncu alabiliyor biz de alıyoruz. İnşallah o futbolcuyu da Gençlerbirliği Kulübü'ne mal ederiz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: