Gençlerbirliği, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, zorlu mücadelenin...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, zorlu mücadelenin hazırlıklarını basına kapalı sürdürüyor.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından taktik çalışması yapan oyuncular, son bölümde çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Cuma günü saat 20.00'da başlayacak karşılaşmada, sarı kart cezalısı Petroviç ile ayak bileğinden sakatlanan ve tedavisi süren Artun yer almayacak. Ayrıca milli takımlarda bulunan, kaleci Ramazan, Aykut, Lekiç, Ahmet Çalık ve İlkay Durmuş antrenmanda katılmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: